Konstigheter

Okej, det kanske inte har hänt så mkt konstigt på vår lediga dag, men det har sannerligen varit skönt. 
 
Idag kom jag att tänka på en sak. Här i USA ger man ofta varandra en snabb kindpuss och sen en kram när man hälsar på varandra. Trots att jag bott här i 3 år nu så känns det fortf konstigt. Ska man kindpussas, eller ska man inte? Det är inte som en fet blöt puss på kinden det är mer en puss i luften, men det hela känns väldigt fånigt. 
 
Däremot vill man inte verka fånig och inte göra som alla andra. Samtidigt så är det långt ifrån alla andra som gör så eftersom de flesta av oss kommer från andra ställen i världen. Dilemma.
 
Jag, Marre, Matilda och Emelie skulle till Wellington och köpa julklappar, men vi fastnade på Marshalls på Southern och det är så mkt större och mer välsorterat att vi helt enkelt inte hann med ngt annat. Jag köpte färdigt julklappar till 5 personer. Ja, ni hörde rätt jag är mer än halvvägs efter en dags shopping! det ni
 
Killarna hade sin sista hemmamatch idag, vilket betyder SeniorGame. Det är lite sorligt. Efter 4 år, eller två eftersom vissa är transfers från andra skolor, ska har de nu spelat färdigt i NU-tröjorna. Inte vilka som helst som går ut nu heller, Victor, Liam, Lewis, Joe, Drizzy och Rickie. Alla i startelvan utom Rickie.
 
Jag kommer gråta ihjäl mig på mitt seniorgame.
 

Senior Game

Sista ordinarie hemmamatchen. Det betyder hyllning av seniors och allt som går att göra för att de ska göra mål. Denna säsong hade vi endast 3 och alla, Elina, Amber och Red lyckades göra mål. En perfekt sista match mot Johnson and Wales och vinst med 9-0. Jag gjorde t.o.m mål, även om det gick till på så sätt att Louise sköt på mig och sen gick bollen in. Roligt iaf.
 
Efter matchen gick vi till Duffys och åt och drack lite drinkar. Riktigt dåliga tajjjjjmat så fick jag ont i magen sådär som jag kan få. Det gick över iaf och kvällen avslutades med glass hemma i soffan. Eller Sofia åt gpdis och jag åt glass och Linnea åt glass med smält vit choklad.
 
Morgondagen är planerad med poolparty hos Hanna, Maria, Louise, Hjalte och Stinne. Riktigt najjs plan. Det där med att dricka två dagar i rad brukar inte vara ngt jag ens känner för att göra, men idag mysdrack vi bara och är man hemma just efter elva kan det inte räknas.
 
Massa andra människor har en del bilder från dagen så till imorrn har jag förhoppningsvis lyckats sno dem.
 
Gonatt

RSS 2.0